Faciliteiten op ‘Camping Otterlo’

Welkom op ‘Camping Otterlo’. Camping Otterlo is een rustige camping, gunstig gelegen ten opzichte van Otterlo (5 minuten lopen), de vele bosgebieden heidevelden en zandverstuivingen. De camping met haar ruime plaatsen is gelegen naast de boerderij omgeven door bomen en struiken. Direct naast de camping is een verharde parkeerplaats, achter de camping bevind zich een 2e parkeerplaats.

De camping beschikt over een ruim (in 2022 vernieuwd), verwarmd sanitair gebouw. Elke plaats heeft beschikking tot een elektriciteitsaansluiting (6 ampère), afvoer, water en goede wifi (gratis). Ook beschikt elke plaats over een kunstgrasmat. Uw trouwe viervoeter is, mits aangelijnd, van harte welkom U heeft geen last van stank of lawaai, van de nabije omgeving. De schuren die u op de foto’s ziet worden gebruikt om wormen te kweken voor de sportvisserij.

Camping Otterlo ligt op minder dan 1 kilometer van de dorpskern van Otterlo, hier vind u alles wat u nodig heeft: de Bakker, de Slager, Supermarkt de Spar en div. restaurants. De (hoofd)ingang van het Nationale Park de Hoge Veluwe ligt op ca. 1,5 kilometer afstand. Buiten fietsroutes zijn er ook vele leuke mountainbike- en wandelroutes.